Тасев,ако вземеш та покажеш поне една издялкана клечка за задник- повече ше и се зарадваме, отколкото на тия чужди хвърчила и клипове ,с които така и не се спря!!!

Тасев,ако вземеш та покажеш поне една издялкана клечка за задник- повече ше и се зарадваме, отколкото на тия чужди хвърчила и клипове ,с които така и не се спря!!!
Tasev написа: ↑23 авг 2018 17:48Ще покажа издялкани клечки за няколко задника!Това последного което качих е аналог на онова което събират в Америка!Разликата е очевадна!Единия има дупе ...както каза ти да си лети.А другия ще го гледа отдолу...ако лети?![]()
[/quote
Тасев,честно ти казвам, не мога да те разбера ?!!!! ...На днешно време ,всеки средно интелигентен може да бръкне в тубата и да се нагледа на каквито си иска клипове....изобщо не е нужно да ни ги навираш под носа в моделарски форум....покажи кво си направил,покажи клип на твое хвърчило....кво ми навираш некви хамериканци, кой кво е напраил и на кво щял да се качи.....тая тема я превърна в библиотека на клипове с некви чужди хвърчила......
Ти сега сърдит ли ще го играеш??????...аз ти правя приятелска забележка,ти се сърдиш!!!!Tasev написа: ↑24 авг 2018 19:51По твое желание?Лично по Твое...няма да Ви правя библиотека!Когато някой качи нещо,Включително и Ти.Ги отварям да видя.Но вече по Твое желание ,няма да качвам нищо!Знаеш много добре ,че в "моделистика"се бях зарекъл да не публикувам нищо!Мисля вече да направя това и тук!!!
вече не ми се дяла....квото и да одялам,все едно и също- ше фръкне,ше се врътне 2-3 пъти из въздуха....и ше кацне....нямам нито идея ,нито вдъхновение...
Tова важи само за тебе!!!!! А на мен мултироторите са ми все по интересни.....не рамките и винкелите по тях ,а контролерите....много скоро ще се убедиш,че те са бъдещето на въздухоплаването
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта