Какви провокации, аз съм единствения, който пише по темата. Тоя си повярва, че е Джаро, чак го поръчват Пари събират хората да си пишат с великия бай добри грабчев
Е това наистина ако го мислиш е .....
Има хора тука от които може доста да научиш
И форума може да се крепи на това което казваш но в момента тука се показва направата на повече модели отколкото в modelistika
Слави Чорбанов - София 0889290525
Balsa flies BETTER !
Форумът няма да свърши заради един гигант. На мен този гигант ми е безразличен, не ми е в кръга на интересите. Също както копията, независимо от размера.
Няма как 5 човека да дъвчат едно и също и да имат постоянно интрига. Трябва да има нови участници, за да се поддържа животът във форума. Ама тези няколко не приемат различно мислещи и няма как да дойдат...
Та на Фанто ще му омръзне да си губи времето тук, ще си намери друго занимание - справка Матеев. И интригата съвсем ще загасне.
Всеки си има гледна точка и мнение, отдавна съм се отказал да споря кое как и защо. Хобитата са за подслаждане на ежедневието и всеки да си практикува кое както му харесва.
В Моделистика има хора с по един пост !В борсата?С регистрация от 2011година?Единствено борсата работи с пълна пара.Доста наиграли се " моделисти"коптерджий продават играчките си ...И се регистрират хора анти моделисти ...заради борсата!
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation