Какво ви е мнението за модел в този мащаб ?

Това е мястото приятели, където можете да дискутирате всякакви "не РЦ" теми
Fantasmos

Re: Какво ви е мнението за модел в този мащаб ?

Мнение от Fantasmos » 14 май 2018 09:06

Пак си офтопик с тъпотиите си. Явно концепцията за тема и форум ви идва над възможностите с велинградския колос на мисълта. Трябва да ви направят една тема зоопарк да си пишете само двамата в нея.

Потребителски аватар
Марин
Регистриран: 20 дек 2016 18:30

Мнение от Марин » 14 май 2018 09:24

Самонарекъл се, самоопределил се за фантастичен, знанията и уменията, които притежаваш са вследствие на труд, постоянство и упоритост, но това е в сила и за всички останали. Хората, които агресивно нападаш никога няма да знаят и могат това, което ти можеш, но ти гарантирам и обратното - никога, ама наистина никога не можеш дори да се доближиш до знанията и уменията им. Комуникативните и изразни способности не са всичко, което човек може и трябва да притежава. На първо място човекът е социално същество и най-важно е как се вписва в общоприетите принципи на взаимно съществуване. Представи си, че някой приложи спрямо теб реципрочна, но не словесна, а физическа агресия. Някой, който дълги години е капитализирал във физиката си. Там ще си безпомощен, а опонента ти, ако е с твоя манталитет ще се чувства велик. Просто хипотетична възможност. Не си никой, че да даваш оценка на хората. Ние сме различни по професии, образование, квалификация и т. н. и никой не е по-човек от останалите. Сещам се за едно нищожно малко изключение - това на самонареклите се умни и красиви, към което изключение вероятно принадлежиш.
Айде стига с това пуешко надуване, че вече си смешен, жалък и в същото време ужасно досаден. Селските ти изяви са и в други форуми, така че или се кротни и слез на планетата земя или върви... досещаш се...

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 14 май 2018 09:48

Нивото на комуникация е под нулата, в следствие на това, че двама "богопомазани" полу-богове, полу-моделисти на ВСЯКА тема пишат едни и същи тъпотии вместо да се коментира по заглавието на темата. Спрямо селско поведение, отговора винаги трябва да е един и същ - нетърпимост и посочване на простащината. Простащината, която лъха от фекалиите, които тия хора всеки ден пишат безсрамно и безконтролно. Признак на слаба интелигентност е да не може да надмогнеш собствените си комплекси и 30 страници да мелиш едни и същи тъпотии. 5 мнения на тема моделизъм 50000 мнения за комунизъма, патките и колко велико био на времето. Верно може да върите...сещаш се къде.

Николай
Регистриран: 02 мар 2017 20:16

Мнение от Николай » 14 май 2018 12:12

Дърти мъже, пък нищо не сте научили...

бачо илия депрона
Регистриран: 29 мар 2017 19:43

Мнение от бачо илия депрона » 14 май 2018 12:39

Спрете се малко,бе набори !!!!!! Постоянно го провокирате, а после се сърдите,че ви нарежда !!!....Колкото и назад да се връщам в постовете,все виждам,че неговата агресия е следствие.....а причината са вашите подмятания.... и аз бих реагирал така вулгарно
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/

faktura
Регистриран: 02 дек 2017 01:02
Контакти:

Мнение от faktura » 14 май 2018 13:53

Бачо Илия, подкрепям те !
Наистина - сопрете се - както казва народа :D

Полза за никой няма от тия празни приказки ...

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 14 май 2018 15:55

Мисля, че имаш някакви психически отклонения, пробвай да си прочетеш мненията с каква злоба и жлъч пишеш за разни хора, които не са членове на този форум. Само защото ти си продал един модел "на запад" пък те хиляда. В темата за гигантски копия пишеш простащина след простащина, нищо общо с темата. Накрая ми правиш сметка на Спита, който със своите смешни 2 метра е толкова далече от нещата, които уж трябва да се коментират тук :?: Русофилските глупости, са просто през мнение ей така за цвят :idea: Аз не правя модели за да ги продавам в моделистика или в ибей "на запад".

Изобщо повече нямам намерение да хабя време да пиша на индивиди като теб. Има достатъчно свестни хора, с които да пиша на тема моделизъм, с които да летим по поляните, пък ти си злобей.

бачо илия депрона
Регистриран: 29 мар 2017 19:43

Мнение от бачо илия депрона » 14 май 2018 18:49

Fantasmos написа:
14 май 2018 15:55
Мисля, че имаш някакви психически отклонения, пробвай да си прочетеш мненията с каква злоба и жлъч пишеш за разни хора, които не са членове на този форум. Само защото ти си продал един модел "на запад" пък те хиляда. В темата за гигантски копия пишеш простащина след простащина, нищо общо с темата. Накрая ми правиш сметка на Спита, който със своите смешни 2 метра е толкова далече от нещата, които уж трябва да се коментират тук :?: Русофилските глупости, са просто през мнение ей така за цвят :idea: Аз не правя модели за да ги продавам в моделистика или в ибей "на запад".

Изобщо повече нямам намерение да хабя време да пиша на индивиди като теб. Има достатъчно свестни хора, с които да пиша на тема моделизъм, с които да летим по поляните, пък ти си злобей.
айде и ти се поспри да се палиш....щото , все някога и ти ще докараш годините на Бай Добри...той си е такъв- в един момент те хвали, в следащия те навира в кучи гъз....аз вече съм му свикнал...изтри ме даже у фейса...но не му се сърдя !!!!
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/

Петър Алексиев
Регистриран: 20 дек 2016 20:32

Мнение от Петър Алексиев » 14 май 2018 19:34

Николай написа:
14 май 2018 12:12
Дърти мъже, пък нищо не сте научили...
Ники , абсолютно си прв , като се има предвид , че това вече го играхме и в друг форум --- не си взехме поука :D
Колеги , предлагам да си ПОЧИСТИМ темата ---- аз утре ще си изтрия всички простотии които написах.
Очевидно е , че това миризливо НЕШО нит се кара , нит се води --- такава огромна , грандоманска енерция е набрал , че няма спирка. Да си остане сам да си се комлексира и дано обърне внимание , че пише в тема която е интелектуална собственост на Слави, а НЕ негова ----- сигурно очаква от нас щом тои каже , ние да застанем на задни лапички и да изплезим език.
Петър Алексиев
Велинград

Николай
Регистриран: 02 мар 2017 20:16

Мнение от Николай » 14 май 2018 20:26

Ако Фанто спре с провокациите, този форум съвсем ще умре. Технологично няма какво да се научите един-друг, остава да си показвате произведенията. Което не е достатъчно за поддържане на комуникацията. И ще стане като моделист.бг.