Не се сещам за кой питаш?? Ако имаш предвид немската изгъзица ТА-183- няма го вече ...сгънах го на две и в кофата...не летеше добре ...и никога не съм казвал,че хвърчилата ми са наредени в -ОФИС...не си измисляй

Не се сещам за кой питаш?? Ако имаш предвид немската изгъзица ТА-183- няма го вече ...сгънах го на две и в кофата...не летеше добре ...и никога не съм казвал,че хвърчилата ми са наредени в -ОФИС...не си измисляй
Не те разбра за струга ,защото не може да вдене,че говориш за последните 15 секунди от клипа по-горе ....ама и ти - с тия напъни да си "ОРЕГЕНАЛЕН " в изказа !!!Tasev написа: ↑27 фев 2018 15:41Трудно ми е с кумунекацията!!!Имам лампов лапнитоп и не съм ф час с тихнологийте!!!Извини ме за правописа!!!Не те знам кой набор си???Аз се движа на дистанция зад Добри!!!НЕ съм от Вашето поколение!!!Та относно струга?Не си виждал такъв.За да питаш?Добри има в наличност.Може да ти го снима?И да снима някоя от "сусамските" патки?Много са готини!!
Уфффф, бай Добри -пак се обърка .....Не казвам,че ТИ не си го разбрал!!!...а онова момченце - фантасмос ли беше,фантасмагорос ли !???Добри Грабчев написа: ↑27 фев 2018 19:14Не те разбра за струга ,защото не може да вдене,че говориш за последните 15 секунди от клипа по-горе ....ама и ти - с тия напъни да си "ОРЕГЕНАЛЕН " в изказа !!!![]()
![]()
Напротив,разбрах и видях как се плъосна но го съжалих като знам колко труд и пари струва...
Между другото,тия ШОУ програми са платени от публиката!Панаир по нашенски със "скара,бира и джас и друго".
Та си има файда да показват нещо! Парички има...
У Нас сме на ниво "направи си сам"...
Това се опитах да кажа в по предния пост, много по сложно е от техническа гледна точка да направиш такова нещо и до да лети и да е максимално близко до оригинала отколкото някой гардероб 5 метра който всеки дърводелец ще ти направи без проблем. Скъпото там е оборудването, но нали "комплексарщината" трябва да е на ниво и елате ме вижте на кой модела е по голям.
Съгласен съм с теб !!!..Аз се възхищавам на майсторите на ювелирен моделизъм....това е несравнимо по-трудно от модел гардероб!!!Slav_s написа: ↑28 фев 2018 14:11Това се опитах да кажа в по предния пост, много по сложно е от техническа гледна точка да направиш такова нещо и до да лети и да е максимално близко до оригинала отколкото някой гардероб 5 метра който всеки дърводелец ще ти направи без проблем. Скъпото там е оборудването, но нали "комплексарщината" трябва да е на ниво и елате ме вижте на кой модела е по голям.![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта