IMG-b1f66f8989578faea445246498683de6-V.jpg

Ама, недей така Марине- фокето не ни е натресал тая тема в тоя моделарски форум...ние сами сме си я натресли,за да му търсим кусури...с какво му е пълна конструкцията ,си е негов проблем...той ше го продава........ пък и никой тука не му е потенциален клиент,за да му търсим кирливи ризи из конструкцията...не те кефи от моделарска гледна точка, но той си е преценил,че ще има клиенти за такова нещо....и защо изобщо я чепкаме тая тема,след като ние тук си говорим за хоби , а човека си прави бизнес???? ?????
Пък аз ви се чудя на акъла,защо изобщо сте я пуснали тая тема?????Човекът си сглобява нещо ,пък ние си чешем езиците на негов гръб.......шипки ,мипки- негова си работа....кой си ти и кой съм аз,че да му търсим кусури ????...И кои сме ние ,дето да чакаме крайния резултат....ше го купуваме ли, що ли????Tasev написа: ↑07 мар 2018 15:38"пък и никой тука не му е потенциален клиент,за да му търсим кирливи ризи из конструкцията... " Прав си Бачо Илия!Преди да се пооблече тялото .Гледах моменти от "сглобката".Летвите бяха като тия от моя покрив-дето им викат "шипки".При сглобката на други модели .Всеки по свой начин,според разбиранията си е "доподсилил" конструкцията на модела си.Чака се крайния резултат!
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост