Ретро
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Re: Ретро
:Е супер "ретро"С такива подавах ток на свеща!Е нямаше други .Сега технологиите са много. Нали сме 21 век?Но моторите ,свеща и горивата са от 20 век???Моделите ,концепциите са от миналия век?Единствено Бачото прави фърцила от 22 век!Ама и той се е кротнал нещо?Сигурно прави "перпето мобиле"???

master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
- Регистриран: 19 юни 2021 13:33
Здравей,Красимире пускам едно видео за перпето мобиле което вече е осъществено в Турция ,лицензирано и вече произвеждат в Гернания такива генератори с различна мощност и качени дори на колесари да се теглят от коли и камиони. Но това все още остава в 99% таина за обществото защото никои никои не иска ти или ние да инаме безплатна енергия.За това устроиство вече има подробни чертежи за реденето на магнитите и ъглите на поставяне за да се запусне сано.Които има струг ,фреза може да си го направи и ще си има в къщи 5-10 Кw непрекъсната енергия. Това е демонстрация на магнет моторът пред журналист ,физици и дрги величия.
Тук има елементарно обяснение за начинът на работа.
А за Илия ако е почнал нещо такова адмирации,макар че това за перпето мобилето ти го казваш на маитап.
https://infinitysav.com/magneticgenerator/
Които го интересува да терси.Които търси намира.
Тук има елементарно обяснение за начинът на работа.
А за Илия ако е почнал нещо такова адмирации,макар че това за перпето мобилето ти го казваш на маитап.
https://infinitysav.com/magneticgenerator/
Които го интересува да терси.Които търси намира.
Лазар Арсенов-София
0886 606 515
0886 606 515
-
- Регистриран: 19 юни 2021 13:33
-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Пълно е с такива изобретения. И в БГ си ги имаме.Поисках сре'а с подобен и ми бе отказана любезно. Демонстрациите са обикновенно за хора дето не разбират. Спомнете си близкото минало и Мехран Кеше излъгал правителството на Италия (за финансиране мисля 30 милиона евра ) и изчезнал набързо в Африка.
Инж.Веселин Драганов М.С.
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Гледах много клипове.Дори щях за разпилея един мотор.Това ми се струва поредната измама след беберона!

Ако чудото стане,демек от едното на другото и хоп....ток?И еб@в...ш ЕРП то?Има био производство на газ.През комунизма ,Букурущ миришеше на говежди лайна.Мамалигите се возеха в рейсове Дак с бутилки отгоре.Е пъплеха ама се возеха !!!

master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
- Регистриран: 29 мар 2017 19:43
аз немам струг , затуй ше поръчам на бай Добри да ми врътне 2-3 такива генераторчета....и даже ше продавам ток на комшийкитеL.Arsenov. написа: ↑29 мар 2022 10:32Които има струг ,фреза може да си го направи и ще си има в къщи 5-10 Кw непрекъсната енергия.

Последна промяна от бачо илия депрона на 30 мар 2022 19:10, променено общо 1 път.
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
-
- Регистриран: 29 мар 2017 19:43
Я се ориентирайте към правене на модели и не се занимавайте с глупости.Добри Грабчев написа: ↑29 мар 2022 20:35аз немам струг , затуй ше поръчам на бай Добри да ми врътне 2-3 такива генераторчета....и даже ше продавам ток на комшийките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
- S-LK
- Регистриран: 27 фев 2019 17:56
- Контакти:
Добри, след почистването Слави надписа в темата "Ретро":Добри Грабчев написа: ↑01 апр 2022 19:32Аз очаквах Слави да разчисти повтарящи се неща от ретро да си идат в оня музей!Явно ще е доста загубено време, разбираемо е.
Не смятам, че във форума участниците сме безпаметни и трябва да ги гледаме нещата по два пъти!![]()
И защо форума на БФА МОДЕЛИСТИКА няма тема за музея???Там се обявяват всички състезания, успехи, нац. отбори и какво ли не а тема за музей няма!?
Имам две теми в този форум "Моделите на ДГ" и другата е "Як-3"...Никъде не се преплитат и повтарят.
Света е претъпкан с информация!Бъдете милостиви!
Моля, спазвайте добрия тон и правилата на форума !
На 8-ми март ми писа на вайбъра: "но моделидам за мен е затворен както и другите дето ги написа.точка!
пишете си там...ще поглеждм от време на време но не регистриран"
Явно си забравил!
Никой не те е блокирал, никой не е забранил да пишеш!
Но Слави или някой друг не е длъжен да трие след тебе.
Моля те, помисли преди да пишеш каквото и да е било!
Между другото два пъти писа на този форум и след това изтри написаното!
Ако е нужно и ти е слаба паметта мога да го цитирам!
За момента ще го запазя ...
Защо не пиша на моделистика си е мое лично решение.
На практика мога и там да пиша и вероятно ще ми благодарят

Обикновенно пишеш вечер и не мислиш, че някой трябва да рине след теб....
Пиши когато смяташ, че това което пишеш е интересно и вярно!
А не "На всяко гърне мирудия" или просто ми се пише...
В собствената си тема "Ретро" показа няколко акумулатора SM-1,5 случайно
съхранени и намери в шкафа

Между другото те са нови, на първите пишеше СЦ-1,5!
Можех да коментирам, но се въздържах!
Ето какво смятах да покажа: Между другото инж.Веселин Драганов вероятно е използвал СЦ-10 (SM-10), а не показаните от теб.
Съмнявам се, че такива акумуратори(СЦ-1,5..SM-1,5) са използвани от авиомоделисти!
Може би са били по полезни за м.с.Живко Матев от гр.Хасково?
Дали тези 7 акумулатора не биха позволили той да подобри резултатите си?
А ти си ги скрил в шкафа 30 години?
Обясни на уважаемите съфорумници този елементарен факт!
С какви пари са купени и защо не са използвани по предназначението повече от 30 години?
Между другото къде изчезна анонимния "bambin"-> "историка на моделизмите"?
Искрено се надявах да се разкрие и да разкаже на всички неизвестни факти за моделизмите

Дали не е от "Сусам"?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
м.с. инж. Любомир Караиванов