Направо си геройДобри Грабчев написа: ↑05 яну 2019 20:10И искам да ти кажа още нещо...Ако не бях аз сега шеф на БФА щеше да е Росимир.Хем пчели, хем вас щеше да обработва!

Направо си геройДобри Грабчев написа: ↑05 яну 2019 20:10И искам да ти кажа още нещо...Ако не бях аз сега шеф на БФА щеше да е Росимир.Хем пчели, хем вас щеше да обработва!
Ти да не си главен прокурор или някакъв член, че да ти обяснявам .... Класацията се прави от хора, запознати с успехите и състезателите .... Дали ще пиша тук и какво, решават собственика на форума и аз .... Не отваряй моите теми, щом те дразнятДобри Грабчев написа: ↑09 яну 2019 19:16Номинирани...13 по авио и 17 по ракето! А сега дай класовете ПО РЕД и класирането къде и кога, състезания, ръкововодители и финансиране!
Просто картината да е пълна!
И съвет...в тоя форум сме моделисти дето си правим кефа...Най вече на копия.Не ходим за купи и медали!Просто споделяме опит кой какво прави.
Та не е за теб тук!Спри да се навираш дето не ти е мястото! Ако го правиш има теми от твоята област, дето може технически да ни ограмотяваш.За съжаление са празни!
Глупости на търкалетаДобри Грабчев написа: ↑10 яну 2019 19:35Преди 12 години!
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... D0%B4-1074
Справям се г-н Грабчев, справям се .... стига с тези "как беше, как беше .... " минало .... бешело се казва ....Добри Грабчев написа: ↑10 яну 2019 22:27Е и ти се научи да триеш и редактираш...
И не разбирам защо на зададен въпрос отговаряш така!
За какво съм виновен?Или защото все още правя нещо различно!?
Исках просто да покажа, че относно РЦто затъваме,вместо да следваме поне комшиите!
Виж моделистика се превърна в продавалник защото тия форуми са за обмяна на технологии, питания, съвети изработка на модели...Мен а и други съм сигурен,че не се интересуват от стълбички, медали, снимки, флагчета и класации...
Всеки който е постигнал добър резултат си е получил медала и овациите!
написал съм го като теб .... РЦ се произнася .... иначе е "дистанционно управление" или "радио контрол" .... все тая ....Добри Грабчев написа: ↑10 яну 2019 23:35Аха...RC на български как е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта