Летящи дивотии
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Re: Летящи дивотии
Бачо Илия?Пилотите си зареждат джиесемите! 

master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
- Регистриран: 29 мар 2017 19:43
Не разбрах, защо бай Добри се разсърди пак нещо на форума?????
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
Нищо не съм трил, даже не бях влизал 2 седмици, тен трупах
Верно, ако не се храчи по някой живота губи смисъл, много тъжно!

В белене бяха тия с мозък в главата за вицове. На Митьо Очите бащиците от политбюро може да благодариш за пенсията си колко е. Иначе не ми бери дерт, където ходя няма хотели на пясъка...
-
Това е днешната реалност!За жалост.В района в който хода на море ..Вече тия които са се наиграли с хотелчетата.Се опитват да ги продават.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от Tasev на 07 авг 2018 09:39, променено общо 1 път.
-
Ходил съм и на готини места .Без присъствие на хора по плажната ивица.Там хората бяха бедни.Но готини!Не са селски тарикати ,като в Булгаристан!Само като стигнеш преди Бургас и радиото храща турски станций и започват да извиват!В Испания презастроиха курортите като у нас.Но със закон ги заставиха да съборят хотелите! А в татковината цъфва хотел на плажа и започват да се чудят след публикация във Фейса....на кого бил хотела? Някой да е чувал и виждал в циганско гето ,законно построена къща с Акт 16?И да си плащат такса смет и данък сгради?А всички са свързани към ВиК и енергото?Е това чудо го няма дори в банановите държави?
-
Задълбахме нещата! А темата за ...Летящи дивотии е посветена на Бачо Илия-депрона!Ако трябва да се направи нова тема?
Децата на комунистите осраха българското черноморие. Нормални хора не ходят там от години. Дори Иракли осраха с чадъри и кафенета. Бием си камшика на някой остров в Гърция, около Наполи или малко на юг от Барса и не се и сещам за селяните в Китен. Като им е кеф да живеят в лайна - да живеят в лайна хората
Иначе най-хубаво да се затрият брътвежите на някои хора, обръщащи ВСЯКА тема на една и съща дискусия и после обидено /////////// нали

Иначе най-хубаво да се затрият брътвежите на някои хора, обръщащи ВСЯКА тема на една и съща дискусия и после обидено /////////// нали

-
На мен ,никой не ми пречи!Независимо какво пише и как?Всеки има право на мнение!Когато не ми харесва дадена тема и коментарите в нея.Я заобикалям!
Трябва да имаме толерантност!