Тия 250-400 кубикови радиални мотори може само да си ги държиш на тихи обороти да пърпорят, пак кефа е неземен. Ама ги няма по резачките

Ми да - ей това е гигант моделизъм...качваш се и се возиш!!!...Пък,ако нямаш здрави гащи ,правиш го РЦ...аз съм го почнал в 1:3,ама все не остава време да го довършаДобри Грабчев написа: ↑02 мар 2018 17:00Много се умесиха нещата...
http://www.parkflyer.ru/ru/blogs/view_entry/8880/
Проблема не е в чертежите ....а в двете двигателчета !!
бачо илия депрона написа: ↑02 мар 2018 18:47Проблема не е в чертежите ....а в двете двигателчета !!...и най-вече в пилотските умения....това нещо е с толкова голямо крилно натоварване!!
Докъде стигнах ли?- до кривата круша Е.вече съм малко по-напред- облякал съм крилото и изтеглих кабината от бутилка....и толкоз!!!Tasev написа: ↑03 мар 2018 07:43Бачо Илия?Преди време твореше едно -кри ,кри???Какво стана?До каде стигна?А относно голям модел?Два мотора от ЕМ Зе и си готов!!!Или две резачки..Дружба!Някой правил ли си е експеримент с тях?Но понеже темата е за гиганти?Може два мотора ,като тоя от фокето.Но тогава може да излетят преди самолета да се е отлепил от пистата!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост