В другите форуми
-
- Регистриран: 17 юли 2017 10:21
Re: В другите форуми
В другия форум има един човек, който се е взел много насериозно, изявява се като едва ли не говорител на властта, нещо като местния "шериф", поставен да наглежда индианците. Същия, с дадените му дребни модераторски права трие аргументирана дискусия и заключва теми, с което напълно изгуби моето уважение (както и форумът като цяло).
-
- Регистриран: 29 мар 2017 19:43
не му се връзвай - той не е виновен.....така се чувства по-значимmodelist51 написа: ↑13 мар 2023 09:43В другия форум има един човек, който се е взел много насериозно, изявява се като едва ли не говорител на властта, нещо като местния "шериф", поставен да наглежда индианците. Същия, с дадените му дребни модераторски права трие аргументирана дискусия и заключва теми, с което напълно изгуби моето уважение (както и форумът като цяло).
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
-
Ти как мислиш- РЪСЯ ЛИ МОЗЪК, ПРАВЯ ЛИ СЕ НА ВЕЛИК.....ВЪРТЯ ЛИ ТЪРГОВИИДобри Грабчев написа: ↑30 мар 2023 11:51
да може да ръси" мозък", като в този форум и да изглежда "велик", какъвто изобщо не е! Както и да си върти търговията, срещу което нямам нищо против! От мен толкоз!"
-
не съм злопаметен и бързо ми минава
-
''местния шериф'' на моделистиката, отново ме блокира- щото се бъзикам с един досадник...ся си наливам още една пърцуца....и си го местя в другия крачолmodelist51 написа: ↑13 мар 2023 09:43В другия форум има един човек, който се е взел много насериозно, изявява се като едва ли не говорител на властта, нещо като местния "шериф", поставен да наглежда индианците. Същия, с дадените му дребни модераторски права трие аргументирана дискусия и заключва теми, с което напълно изгуби моето уважение (както и форумът като цяло).
-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Сам си си виновен.Не пиши.Или чакаш да те изгонят.По добре вземи изпита за пилот А1/А3.бачо илия депрона написа: ↑26 апр 2023 19:31''местния шериф'' на моделистиката, отново ме блокира- щото се бъзикам с един досадник...ся си наливам още една пърцуца....и си го местя в другия крачолmodelist51 написа: ↑13 мар 2023 09:43В другия форум има един човек, който се е взел много насериозно, изявява се като едва ли не говорител на властта, нещо като местния "шериф", поставен да наглежда индианците. Същия, с дадените му дребни модераторски права трие аргументирана дискусия и заключва теми, с което напълно изгуби моето уважение (както и форумът като цяло).
Инж.Веселин Драганов М.С.