CLIPPED WING CUB
-
- Регистриран: 20 дек 2016 20:32
Re: CLIPPED WING CUB
Вчера пристигнаха и машинките за хоризонталния , вертикалния стабилизатори и газта.... 3бр.
По чертеж , машинките са от пред и кормилата се управляват със щанги , но както вече споменах по - напред в темата , ще ги монтирам от зад.
По чертеж , машинките са от пред и кормилата се управляват със щанги , но както вече споменах по - напред в темата , ще ги монтирам от зад.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
Изрязах парче шперплат на което да разположа машинката за газта, батерия , бек и приемник , но ще го изрязвам и лепя когато пристигнат батерията и бека.
Монтирах и мото рамата да видя къде ще мине щангата за газта и почнах да напасвам хоризонталния стабилизатор.
Подсилих малко и клапата на стабилизатора с 2мм. тел от спица на колело.
Монтирах и мото рамата да видя къде ще мине щангата за газта и почнах да напасвам хоризонталния стабилизатор.
Подсилих малко и клапата на стабилизатора с 2мм. тел от спица на колело.
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Въпрос?На какъв тип материал се спря за обличане?
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
Краси , определено няма да бързам да го обличам с фолио което вече имам.
Ще взема и от плата " ORATEX " както вече споменах , но това ще стане август или септември , като отида до Италия.
До тогава се надявам да пристигне всичкото оборудване което съм намислил и да съм го монтирал.
А до есен има и други неща за правене , колесника , които е от една камара телове и телчета , трябва да му мисля как да го закрепя ,обличане отпред около мотора и кабината .... иииии още доста други нещица.
И , конкретно на въпроса , мисля да го облека с плат ( син ) а белите ивици да са от фолио
Ще взема и от плата " ORATEX " както вече споменах , но това ще стане август или септември , като отида до Италия.
До тогава се надявам да пристигне всичкото оборудване което съм намислил и да съм го монтирал.
А до есен има и други неща за правене , колесника , които е от една камара телове и телчета , трябва да му мисля как да го закрепя ,обличане отпред около мотора и кабината .... иииии още доста други нещица.
И , конкретно на въпроса , мисля да го облека с плат ( син ) а белите ивици да са от фолио
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
Благодаря за изчерпателния отговор!
-
Взех да правя муцуната , а отстрани и от долу ще го затворя като доиде оборудването.
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
Щифтовете за закрепване на крилото са от дървен дюбел 6мм. ( има го в комплекта )
Оформих и " рогчетата " на атакуващия ръб които остават на тялото и на тях ляга и предното стъкло
Оформих и " рогчетата " на атакуващия ръб които остават на тялото и на тях ляга и предното стъкло
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
Залепих и хоризонталния и вертикалния стабилизатори
И до тук , в този вид , моделчето тежи 895гр.
И до тук , в този вид , моделчето тежи 895гр.
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
М!!оделчето е супер!!!!И теглото!!!Давай смело!Ти си единствения който прави нещо стойностно!!Да не забравяме и Бачото?
-
Аааааа, Краси , не е честно така , само аз и Бачо Илия да се излагаме..... .... шегувам се
Днес се позабавлявах с машинките за хоризонталния и вертикалния стабилизатори.
Наложи се да си удължа кабелите за машинките защото женските букси се оказаха малко по-големи от диаметъра на тръбата;
Тягите и те вече са готови.
Когато плата за обличане е наличен , ще демонтирам всички тяги та да не пречат при обличането
Днес се позабавлявах с машинките за хоризонталния и вертикалния стабилизатори.
Наложи се да си удължа кабелите за машинките защото женските букси се оказаха малко по-големи от диаметъра на тръбата;
Тягите и те вече са готови.
Когато плата за обличане е наличен , ще демонтирам всички тяги та да не пречат при обличането
Петър Алексиев
Велинград
Велинград